Jamtamots verksamhet höstterminen 1999

Föreningens Mot

  Anmälan till Mot görs senast en vecka i förväg på teckningslistan i kafeterian eller per telefon till någon av Brr GV primus (240766), GV secundus (500899) och ÖH (137107). Det går givetvis även alldeles utmärkt att skicka ett E-brev till Br ÖH som då bekräftar anmälan med ett E-svar.

 Millenniummot: Fredagen den 1 oktober  –  Kl. 18 DK i K1:an
I enlighet med traditionerna inleds höstens första Mot med receptionsmysterier kl 17 prick på Kammarn. Kom och ta en titt på de gålbeiningar som Br Go hittat.
 Helgamässmot : Fredagen den 5 november  –  Kl. 18 DK i K1:an
 Julmot: Lördagen den 4 december  –  Kl. 18 DK i lokal X, där
   X kommer att vara K1, K2 eller Teatern (besked kommer ).
Brr samlas för Heitvasskask kl 17 dk och förhandlingarna inleds kl 18 dk i Teatern. Samfundet Julbordets vänner bjuder på ett marvelöst julbord och Br Stj Halvar utlovar extra fina priser i Milleniets sista Halvarlotteri. Givetvis blir det även i är fackeltåg, glögg, brandtal och inte minst sång från Jamtamotkören vid Gunillaklockan. Hör gärna av er till Brr styrelsen för den definitiva informationen om tid och plats.

Övriga arrangemang

 Jamtluncher: Varje fredag å Hantverksföreningen  (på Nedre Slottsgatan, intill Slottsbiografen)

 Samarr: Lördagen den 25 september
Jamtamot och Härja-Jämt står som vanligt bakom terminens första 04-gasgue med vacker underhållning och god förtäring av både mat och dryck. Ett utmärkt tillfälle för före detta styrelsebröder att springa runt på nationen och hindra sittande styrelse från att arbeta.
 Föreningskväll: Lördagen den 16 oktober
Återigen är det dags för Brr att, utklädda i något manligt och marvelöst tema, göra nationen osäker. Det exakta temat får du reda på genom att kontakta någon ur styrelsen eller läsa på anslagstavlan.
 Städdag: Söndagen den 14 november
Tillsammans hjälps Brr åt att städa nationen inför höstfesten. Här ges även tillfälle till att velourisera, dvs hjälpa, damföreningar, inmundiga en eller annan städpilsner samt förhoppningsvis avnjuta en god pasta eller vad nu nationens kock erbjuder som belöning för arbetet. För de som hjälper till att städa kommer naturligtvis en städsexa senare under terminen så håll ett vakande öga på anslagstavlan.
 Jamtorvar: Söndagen 21 november
Denna kväll driver Jamtamot Orvar och trötta höstfestfirare erbjuds en rekreationsoas med bra musik, god mat och kall pilsner. Kom och jobba eller kom ändå och låt Brr passa upp dig. Blir det ett marvelöst tema? Kommer det återigen att serveras pölsa? Det vet vi inte nu men den som kommer får veta.
 Luciatåg: Söndagen den 5 december
Som traditionen bjuder ordnar Jamtamot ett marvelöst luciatåg och överraskar Härja-Jämt på deras julpyssel. Brr samlas på Kammar´n kl 18 prick för iordningställande av klädsel, sångövning och förtäring av några Julöl.
 Glöggkammarkväll: Onsdagen 8 december
Brr samlas kl 19 prick på Kammarn för inmundigande av julbordsrester och glögg i trevligt sällskap och under uppsluppna förhållanden. Förhoppningsvis får yngre Brr möjlighet att lära sig hur man gör riktig glögg av Br Stj Etc.