Jamtamots verksamhet höstterminen 2000

Föreningens Mot

  Anmälan till Mot görs senast en vecka i förväg på teckningslistan i kafeterian eller per telefon till någon av Brr GV primus (512272), GV secundus (070-7602141) och ÖH (513943). Det går givetvis även alldeles utmärkt att skicka ett E-brev till Br ÖH som då bekräftar anmälan med ett E-svar.

 Ockupationsmot: Fredagen den 6 oktober  –  Kl. 18 DK i Wahlgrenska biblioteket
Traditionsenligt inleds höstens första Mot med receptionsmysterier kl 17 prick på Kammarn. Kom och ta en titt på de gålbeiningar som Br Go hittat.

 Målarmot : Fredagen den 3 november  –  Kl. 18 DK i Gamla salen
Höstens andra Mot hålles i storslagen stil i Gamla salen och går i konstens tecken. Bröderna kommer under kvällen att beredas tillfälle att hylla hembygden i färg och form.

 Julmot: Fredagen den 1 december  –  Kl. 18 DK i Gamla salen, där
Brr samlas för Heitvasskask kl 17 dk och förhandlingarna inleds kl 18 dk i Gamla salen. Samfundet Julbordets vänner bjuder på ett marvelöst julbord och Br Stj Halvar utlovar extra fina priser i Halvarlotteriets julspecial. Givetvis blir det även i är fackeltåg, glögg, brandtal och inte minst sång från Jamtamotkören vid Gunillaklockan.

Övriga arrangemang

 Jamtluncher: Varje fredag kl 12.00 å Hantverksföreningen  (på Nedre Slottsgatan, intill Slottsbiografen)

 Samarr: Lördagen den 30 september
Jamtamot och Härja-Jämt står som vanligt bakom terminens första 04-gasgue med vacker underhållning och god förtäring av både mat och dryck. Ett utmärkt tillfälle för före detta styrelsebröder att springa runt på nationen och hindra sittande styrelse från att arbeta.
 Föreningskväll: Torsdagen den 12 oktober
Återigen är det dags för Brr att, utklädda i något manligt och marvelöst tema, göra nationen osäker. Det exakta temat får du reda på genom att kontakta någon ur styrelsen eller läsa på anslagstavlan.
 Städdag 1: Söndagen den 15 oktober
Samling i Lindrummet kl 12.00.
 Städdag 2: Söndagen den 12 november
Tillsammans hjälper Brr till med att städa nationen inför höstfesten. Samling i Lindrummet kl 12.00.
 Luciatåg: Söndagen den 3 december
Som traditionen bjuder ordnar Jamtamot ett marvelöst luciatåg och överraskar Härja-Jämt på deras julpyssel. Brr samlas på Kammar´n kl 18 prick för iordningställande av klädsel, sångövning och förtäring av några Julöl.
 Glöggkammarkväll: Onsdagen 6 december
Brr samlas kl 19 prick på Kammarn för inmundigande av julbordsrester och glögg i trevligt sällskap. Har Brr tur kommer självaste Br Stj ETC att förgylla kvällen med en realisering av sitt sägensomspunna glöggrecept.