Svenseksa at a Br Pedro Forsström

Br Pedro Forsströms svensexa 22/9-2002

recenserad av Br Heed


Den 22/9 väcktes en trött och omtumlad Br Pedro Forsström, ÖH emeritus tillika, av Br:na undertecknad, Dahlin och Tjärnback iförda munderingar modell gorilla. Efter en frukost av anglosaxisk typ mötte vi upp med Br Blom i dennes residens för vidaretransport till Kvarnmyra i Länna för lerduveskytte.

 
Lorden.   Foto: Stefan Håkansson
 

Br Forsström fick direkt höga förväntningar på sig eftersom han verkligen såg ut som en rutinerad engelsk lord på harjakt. Det faktum att Br Forsström inte träffade en enda av de stackars lerskärvorna tycktes inte beröra honom speciellt mycket.

 
Probatören.   Foto: Stefan Håkansson
 

Färdengick sedan tillbaka till Uppsala och konstmuséet vid slottet. Br Forsström fick uppdraget att guida församlingen under temat "Äktenskapets influenser på konsthistorien" med undertemat "Kastrationsångest och penisavund. Två sidor av samma mynt eller...". Denna senare uppgift gick betydligt bättre än skyttet. Dagen blev kväll och efter barvisit och middag på Akropolis omgrupperade de medverkande till Gula salongen å Norrlands nation. Svensexan fortsatte där med groggbänk och lekar à "Tätt intill". Natten gjorde sitt intåg och när leken "Stoppa senapflaska i kalsongerna" började så insåg de flesta att sängen var ett säkrare alternativ än att fortsätta kalaset till morgonen ..."